Novida,
EBRD BAS (İşletme Danışmanlığı Hizmetleri) Sağlayıcısıdır.
EU-Funded Inno-4-AgriFood Danışmanıdır.
TURQUALITY® Yetkili Yönetim Danışmanıdır.

Gıda ve Tarım

  • 5 yıl önce 3 Şef tarafından kurulan İşletme, dünya çapında 16 farklı ülkede ve 18 şehirde 30’dan fazla projede yenilikçi catering hizmetleri sunmuştur.
  • Kamu, Savunma ve Özel sektörden çeşitli Resmî ve Diplomatik etkinlikte 200,000’den fazla kişiye ve 100’den fazla Müşteriye hizmet vermiştir.
  • Şirket;

1.İtalya veya İspanya’da bir Fine Dine Restaurant açmak, mutfağını ayrıca Avrupa’daki Fuar ve Organizasyonları hedefleyen  Catering hizmetleri için de kullanmak kaydı ile Avrupa’da genişlemeyi;

2.Fuar Katılımcısı Firmalara hizmet vererek global pazarlarda büyümeyi  hedeflemektedir.

  • Beklenen Yatırım: yakl. 2 milyon €

Şirket, ayrıca, Kenevir Tohumundan Sağlıklı Atıştırmalıklar üretip satmak üzere kurduğu yeni markası için de toplam anlaşmanın bir parçası olabilecek 200-1,000.- bin € arasında fon arayışındadır.

Kenevir tohumlarını sağlıklı atıştırmalıklara dönüştüren Türkiye’deki ilk marka.
Tüketicilere, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık alternatifleri sunma vaadi ile geliştirilmiştir.
Kenevir tohumlarından ürettiği sağlıklı atıştırmalıklarla yeni bir fikrin kapısını aralamakta.
Kenevir hammaddeleri kullanarak toplumun bu konuda bilinçlenmesine katkı sağlamakta.
Sunduğu lezzetler konusunda da iddialı.
Tüm ürünler şekersiz, vegan, ketojenik ve glutensizdir.
‘Süper Gıda’ listesinde yer alan 100 gram kenevir hammaddesinde 64 gram protein bulunmaktadır. Besin değerleri oldukça zengindir.
Farklı yiyeceklerle tüketilebilirler ve tatlı ve tuzlu alternatifler sunarlar.
Araştırma ve geliştirmesi yapılmış 20’den fazla ürün, birçok yetkin kişi tarafından tat testinden geçirilmiş ve %98 oranında olumlu geri dönüş almıştır.

2001 yılında Amik Ovası’nda yer alan Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur.
20.000 m2’si kapalı olmak üzere, 40.000 m2 alanda kurulu modern bir tesise sahiptir.
Doğaya saygılı, insan sağlığına uygun ve damak tadına hitap eden gıdalar üretmektedir.
Güneşi ve ekolojik çeşitliliği ile tarım açısından Türkiye’nin en verimli ovalarından Amik Ovası ve Çukurova’da yetişen zirai mahsuller işlenerek, üretim yapılmaktadır.
İklim ve toprak özellikleri ile yüksek aromatik değeri dengeleyen modern teknolojiye, laboratuvar ve donanıma sahiptir.
Çok çeşitli gıda ürünleri üretebilme kapasitesine sahiptir.
Her tür ambalaj (cam, teneke, pet, vs.) ve miktarda Markalı yöresel üretimlerin yanı sıra, ulusal ve uluslararası pazarlardan talep edilen Private Label/Fason ya da Reçeteli üretimler de yapılmaktadır.